ЗЕМИ ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИ

  Добиј ценовник од VIRON на твојот е-маил
   ЗЕМИ КАТАЛОГ

   Добиј каталог од VIRON на твојот е-маил   Услови за Користење

    

   Последно обновен September 9, 2021

   Ве молиме прочитајте ги овие Услови за Користење ( “Услови”, “Услови за Користење” ) внимателно пред да го користите https://viron.com.mk ( “Сервисот” ) опериран од Вирон ( “нас”, “ние”, “нашиот”, “нашата”, “нашите”, “нашето” ).

   Вашиот пристап до и користењето на Сервисот е условен со ваше прифаќање и усoгласување со овие Услови.

   Овие Услови важат за сите посетители, корисници и сите други кои пристапуваат и/или го користат Сервисот.

   Со пристапување или користење на Сервисот вие се согласувате да сте обврзани на овие Услови.

   Доколку не се согласувате со било кој дел од Условите не можете да пристапувате и да го користите Сервисот.

   Линкови До Други Веб-Страни

   Нашиот Сервис може да содржи линкови до трети веб-страни или сервиси кои не се во сопственост и/или контролирани од Вирон.

   Вирон нема контрола над, и не превзема никаква одговорност за, содржината, политиките за приватност на било која трета веб-страна или сервис.

   Се согласувате дека разбирате и прифаќате дека Вирон нема да биде одговорен на било кој начин, директно или индиректно, за било каква штета или загуба предизвикана или наводно предизвикана од или во конекција со користење или потпирање на било која таква содржина, производи или сервиси достапни на или преку било кои такви веб-страни или сервиси.

   Ние цврсто ве советуваме да ги прочитате Условите за Користење и Политиката за Приватност на било кои веб-страни и/или сервиси кои ги посетувате и/или користите.

   Прекинување

   Ние можеме да го прекиниме и/или суспендираме пристапот до нашиот Сервис веднаш, без претходно известување и/или одговорност, поради било која причина, вклучително без лимит, доколку ги прекршите Условите.

   Сите одредби на Условите кои по своја природа треба да преживеат Прекинување ќе преживеат Прекинување, вклучително, без лимит, одредби за сопственост, гаранциски одрекувања, индемнитет и лимитирање на одговорност.

   Одрекување од Одговорност

   Вашето користење на Сервисот е исклучиво на ваш личен ризик.

   Сервисот е овозможен на база “КАКО ШТО Е” и “КАКО ШТО Е ДОСТАПЕН”.

   Сервисот е овозможен без гаранции од било кој вид, без разлика дали експресни или имплицирани, вклучувајќи, но не лимитирани на, имплицирани гаранции за трговливост, соодветност за одредена цел, неповредливост или перформанс.

   Надлежен Суд

   Овие Услови ќе бидат под надлежност и во согласност со законите на Република Македонија, без оглед на нивниот конфликт со одредбите на законот.

   Нашиот неуспех да спроведеме било кое право или одредба од овие Услови нема да се смета за наше откажување од тие права и одредби.

   Доколку било која одредба од овие Услови се смета за неважечка или неспроведлива од страна на суд, останатите одредби од овие Услови ќе останат во ефект.

   Овие Услови го конституираат целиот договор помеѓу нас во врска со нашиот Сервис, и ги надминува и заменува било кои други претходни договори кои можеби ги имаме помеѓу нас во врска со Сервисот.

   Промени

   Го задржуваме правото, во наша дискреција, да ги модификуваме, промениме или замениме овие Услови во било кое време.

   Доколку промената е материјална ќе се обидеме да овозможиме известување барем 30 дена пред било кои нови услови да влезат во ефект.

   Што конституира материјална промена ќе биде детерминирано во наша лична дискреција.

   Со продолжување на ваш пристап или користење на нашиот Сервис откако тие промени ќе станат ефективни, вие се сложувате да бидете обврзани на новите, променетите услови кои се во ефект.

   Доколку не се сложувате со новите услови, ве молиме престанете да го користите Сервисот.

   Контактирајте не

   Доколку имате било какви прашања во врска со овие Услови, ве молиме контактирајте не.