ЗЕМИ ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИ

  Добиј ценовник од VIRON на твојот е-маил
   ЗЕМИ КАТАЛОГ

   Добиј каталог од VIRON на твојот е-маил    

   Green Image

   ВИРОН е секогаш во потрага по талентирани, сериозни и вредни работници,
   кои се решени да работат во оваа индустрија и се заинтересирани за долгорочна работа во ВИРОН.

   Ги нудиме најдобрите услови за вработување во оваа индустрија во државата.

   Ако веруваш дека можеш да го најдеш своето место во тимот ВИРОН,
   контактирај нè на

   HR@VIRON.com.mk

    

   ВИРОН РАБОТНИ ПОЗИЦИИ:
   Машински Инженер
   CNC-Програмер
   Машински работник
   Комерцијален Менаџер