ЗЕМИ ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИ

  Добиј ценовник од VIRON на твојот е-маил
   ЗЕМИ КАТАЛОГ

   Добиј каталог од VIRON на твојот е-маил   Small Logo

   ВИРОН е Европски производител на: транспортни ролни, транспортери и компоненти, основан во 1986-та година.

   Со +95% од производството експорт-ориентирано, ВИРОН опслужува многу клиенти во Германија, Холандија, Австрија, Белгија, Данска, Шведска, Австралија, Канада…

   Производите на ВИРОН ги имаат поминато сите тестови за висок квалитет
   и ги докажаа своите врвни перформанси во многу индустрии.

   Нашите клиенти работат во рударство, електрани, цемент, рециклирање, дрвa, ѓубрива, хемикалии, сол, песок, чакал…

   Тестирани се во најтешките услови и средини со најдобри резултати – од 2 до 7 години работен век.

   ВИРОН нуди производи и услуги на највисико ниво – 9,96 оцена од клиенти.

   Произведуваме побрзо од било кој конкурент – 1000 ролни за 24 часа.

   Доставуваме до вас за минимално време – 1 до 6 дена.

   – „Порачај денес. Произведено утре.”

   12

   МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

   • НАРАЧАЈТЕ БИЛО КОЈА КОЛИЧИНА
   • СТАНДАРДНИ & ДИМЕНЗИИ ПО ПОРАЧКА
   • 9,96 ОЦЕНА ОД КЛИЕНТИ
   1000

   РОЛНИ ЗА 24 ЧАСА

   • 2-7 ГОДИНИ РАБОТЕН ВЕК
   • #1 ВО ТЕШКИ УСЛОВИ
   • ВИСОКО-КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ
   • ТОТАЛНА БЕЗБЕДНОСТ
   1-6

   ДЕНА ДОСТАВА

   • ГЛОБАЛНА ДОСТАВА
   • ОРИГИНАЛНИ ТРАНСПОРТНИ ТРОШОЦИ
   • БЕСПЛАТЕН ТРАНСПОРТ - ЗА ПОРАЧКИ НАД 50.000€
   100к

   100,000 ЕЛЕМЕНТИ НА ЗАЛИХА

   • 365 ПОДГОТВЕНИ ЗА ВАШАТА ПОРАЧКА
   • ГИ ПРОИЗВЕДУВАМЕ СИТЕ КОМПОНЕНТИ
   • #1 НАЈБРЗ ПРОИЗВОДИТЕЛ
   21

   КЛИЕНТИ ВО 21 ЗЕМЈА

   • Холандија
   • Канада
   • Германија
   • Русија
   • Австрија
   • Австралија
   • Белгија
   • Словенија
   • Данска
   • Шведска
   35

   ГОДИНИ РАБОТНО ИСКУСТВО

   • 35 ГОДИНИ ИСКУСТВО
   • ВРВНА ПРОИЗВОДСТВЕНА ТЕХНОЛОГИЈА
   • ПРОФЕСИОНАЛНИ РАБОТНИЦИ
   • ЕУ И ИНТЕРНАЦИОНАЛНО СЕРТИФИЦИРАНИ

   НИЕ СМЕ ОНЛАЈН

   Следете нè на