ЗЕМИ ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИ

  Добиј ценовник од VIRON на твојот е-маил
   ЗЕМИ КАТАЛОГ

   Добиј каталог од VIRON на твојот е-маил   Нерѓосувачки Ролни

   RVR

   МАТЕРИЈАЛ НА ЦЕВКА

   НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК

   МАТЕРИЈАЛ НА ОСОВИНА

   НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК

   ТИП НА ЛЕЖИШТЕ

   НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК

   МАСТ

   • НОРМАЛНА
   • ОДОБРЕНА ЗА ХРАНА

   РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

   • ОД -40 °C ДО +120 °C

   СЕ КОРИСТИ ВО

   • ПРАШИНА
   • КАЛ
   • СОЛ
   • ХЕМИКАЛИИ
   • ВОДА

   ФУНКЦИЈА

   НОСЕЧКА И ПОВРАТНА

   ПОЗИЦИЈА

   СТОЕЧКА И ВИСЕЧКА

   iQnet Quality

   КЛИЕНТИ ВО

   • Холандија
   • Австралија
   • Канада
   • Словенија
   • Данска
   • Германија
   • Австрија
   • Русија
   • Белгија
   • Шведска

   Песок

   Хемија

   Енергетика

   Рециклирање

   Цемент

   Руда

   НЕМА КОРОЗИЈА

   НЕМА ОШТЕТУВАЊЕ НА ТРАКА

   МАКСИМАЛНА СТАБИЛНОСТ

   МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН ВЕК

   ОТПОРНИ НА ВОДА И ХЕМИКАЛИИ

   СОВРШЕН ДИЗАЈН

   ВИСОКОКВАЛИТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ

   ЕКОЛОШКИ

   МАЛА ФРИКЦИЈА

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   RVR

   RVR

   ИМЕ

   89

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   20

   Ød

   ДИЈАМЕТАР НА ОСОВИНА

   (mm)

   6204

   BRG

   ЛЕЖИШТЕ

   S2

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   650

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   380

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   386

   L1

   (mm)

   406

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   DdchBRG
   8920156204
   10820156204
   13320156204
   8925186305
   10825186305
   13325186305
   8930226306
   10830226306
   13330226306
   10840326308
   13340326308
   S1S2S3LL1L2
   400160166186
   300500200206226
   400650250256276
   800315321341
   6501000380386406
   8001200465471491
   1400530536556
   10001600600606632
   1200700706732
   650750756782
   1400800806832
   1600900906932
   800950956982
   1000115011561182
   1200140014061432
   1400160016061632
   1600180018061832
   1800200020062032
   2000220022062232