ЗЕМИ ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИ

  Добиј ценовник од VIRON на твојот е-маил
   ЗЕМИ КАТАЛОГ

   Добиј каталог од VIRON на твојот е-маил   Повратни Ролни

   RVP

   МТЕРИЈАЛ НА ЦЕВКА

   ЧЕЛИК

   ЗАШТИТА НА ЦЕВКА

   EPOXY RAL

   МАТЕРИЈАЛ НА ОСОВИНА

   ЧЕЛИК

   ТИП НА ЛЕЖИШТЕ

   ЧЕЛИК

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   ТИП-А

   МАТЕРИЈАЛ НА ГРАНИЧНИЦИ

   ПЛАСТИКА

   МАСТ

   НОРМАЛНА

   РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

   • ОД -40 °C ДО +120 °C

   СЕ КОРИСТИ ВО

   • ПРАШИНА
   • КАЛ
   • ВОДА

   ФУНКЦИЈА

   ПОВРАТНА

   ПОЗИЦИЈА

   СТОЕЧКА И ВИСЕЧКА

   iQnet Quality

   Клиенти Во

   • Холандија
   • Австралија
   • Канада
   • Словенија
   • Данска
   • Германија
   • Австрија
   • Русија
   • Белгија
   • Шведска

   Песок

   Хемија

   Енергетика

   Рециклирање

   Цемент

   Руда

   НЕМА КОРОЗИЈА

   НЕМА ОШТЕТУВАЊЕ НА ТРАКА

   МИНИМАЛЕН ЗВУК

   НЕЛЕПЛИВИ

   МАКСИМАЛНА СТАБИЛНОСТ

   СОВРШЕН ДИЗАЈН

   МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН ВЕК

   МИНИМАЛНА ВИБРАЦИЈА

   ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ

   МАЛА ФРИКЦИЈА

   RVP 1

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   RVP 1

   RVP

   ИМЕ

   133

   ØDe

   ДИЈАМЕТАР НА ГУМЕН ПРЕСТЕН

   (mm)

   6

   N

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   (парч.)

   89

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   20

   Ød

   ДИЈАМЕТАР НА ОСОВИНА

   (mm)

   6204

   BRG

   ЛЕЖИШТЕ

   S1

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   500

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   600

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   606

   L1

   (mm)

   632

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   DeDdchBRG
   10863,520156204
   1087620156204
   13363,520156204
   1337620156204
   1338920156204
   1598920156204
   15910820156204
   S1LL1L2N
   3003803864065
   4005005065265
   5006006066326
   6507507567829
   80095095698210
   100011501156118212
   120014001406143213
   140016001606163215
   160018001806183217

   RVP 2

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   RVP 2

   RVP

   ИМЕ

   133

   ØDe

   ДИЈАМЕТАР НА ГУМЕН ПРЕСТЕН

   (mm)

   6

   N

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   (парч.)

   89

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   25

   Ød

   ДИЈАМЕТАР НА ОСОВИНА

   (mm)

   6305

   BRG

   ЛЕЖИШТЕ

   S1

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   500

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   600

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   606

   L1

   (mm)

   632

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   DeDdchBRG
   1338925186305
   1598925186305
   15910825186305
   18010825186305
   19410825186305
   19413325186305
   21913325186305
   S1LL1L2N
   3003803864065
   4005005065265
   5006006066326
   6507507567829
   80095095698210
   100011501156118212
   120014001406143213
   140016001606163215
   160018001806183217

   RVP 3

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   RVP 3

   RVP

   ИМЕ

   133

   ØDe

   ДИЈАМЕТАР НА ГУМЕН ПРЕСТЕН

   (mm)

   7

   N

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   (парч.)

   89

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   30

   Ød

   ДИЈАМЕТАР НА ОСОВИНА

   (mm)

   6306

   BRG

   ЛЕЖИШТЕ

   S1

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   500

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   600

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   606

   L1

   (mm)

   632

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   DeDdchBRG
   1338930226306
   1598930226306
   15910830226306
   18010830226306
   19410830226306
   19413330226306
   21913330226306
   S1LL1L2N
   5006006066327
   6507507567828
   80095095698210
   100011501156118212
   120014001406143213
   140016001606163214
   160018001806183215
   180020002006203216
   200022002206223217

   RVP 4

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   RVP 4

   RVP

   ИМЕ

   159

   ØDe

   ДИЈАМЕТАР НА ГУМЕН ПРЕСТЕН

   (mm)

   7

   N

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   (парч.)

   108

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   40

   Ød

   ДИЈАМЕТАР НА ОСОВИНА

   (mm)

   6308

   BRG

   ЛЕЖИШТЕ

   S1

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   500

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   600

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   606

   L1

   (mm)

   632

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   DeDdchBRG
   15910840326308
   18010840326308
   19410840326308
   19413340326308
   21913340326308
   S1LL1L2N
   5006006066327
   6507507567828
   80095095698210
   100011501156118212
   120014001406143213
   140016001606163214
   160018001806183215
   180020002006203216
   200022002206223217