ЗЕМИ ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИ

  Добиј ценовник од VIRON на твојот е-маил
   ЗЕМИ КАТАЛОГ

   Добиј каталог од VIRON на твојот е-маил   Повратни-Комбо Ролни

   RVK

   МАТЕРИЈАЛ НА ЦЕВКА

   ЧЕЛИК

   ЗАШТИТА НА ЦЕВКА

   EPOXY RAL

   МАТЕРИЈАЛ НА ЦЕВКА

   ЧЕЛИК

   ТИП НА ЛЕЖИШТЕ

   ЧЕЛИК

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   ТИП А + ТИП Б

   МАТЕРИЈАЛ НА ГРАНИЧНИЦИ

   ПЛАСТИКА

   МАСТ

   НОРМАЛНА

   РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

   • ОД -40 °C ДО +120 °C

   СЕ КОРИСТИ ВО

   • ПРАШИНА
   • КАЛ
   • ВОДА

   ФУНКЦИЈА

   ПОВРАТНА

   ПОЗИЦИЈА

   СТОЕЧКА И ВИСЕЧКА

   iQnet Quality

   Клиенти Во

   • Холандија
   • Австралија
   • Канада
   • Словенија
   • Данска
   • Германија
   • Австрија
   • Русија
   • Белгија
   • Шведска

   Песок

   Хемија

   Енергетика

   Рециклирање

   Цемент

   Руда

   НЕМА КОРОЗИЈА

   НЕМА ОШТЕТУВАЊЕ НА ТРАКА

   МИНИМАЛЕН ЗВУК

   МАКСИМАЛНА СТАБИЛНОСТ

   МАЛА ФРИКЦИЈА

   МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН ВЕК

   СОВРШЕН ДИЗАЈН

   НЕЛЕПЛИВИ

   МИНИМАЛНА ВИБРАЦИЈА

   ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ

   RVK 1

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   RVK 1

   RVK

   ИМЕ

   108

   ØDe

   ДИЈАМЕТАР НА ГУМЕН ПРСТЕН

   (mm)

   3B-2A-3B

   N

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   (парч.)

   63,5

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   20

   Ød

   ДИЈАМЕТАР НА ОСОВИНА

   (mm)

   6204

   BRG

   ЛЕЖИШТЕ

   S1

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   500

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   600

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   606

   L1

   (mm)

   632

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   DeDdchBRG
   10863,520156204
   1087620156204
   13363,520156204
   1337620156204
   1338920156204
   1598920156204
   15910820156204
   S1LL1L2
   300380386406
   400500506526
   500600606632
   650750756782
   800950956982
   1000115011561182
   1200140014061432
   1400160016061632
   1600180018061832

   RVK 2

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   RVK 2

   RVK

   ИМЕ

   133

   Øde

   ДИЈАМЕТАР НА ГУМЕН ПРСТЕН

   (mm)

   3B-2A-3B

   N

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   (парч.)

   89

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   25

   Ød

   ДИЈАМЕТАР НА ОСОВИНА

   (mm)

   6305

   BRG

   ЛЕЖИШТЕ

   S1

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   500

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   600

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   606

   L1

   (mm)

   632

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   DeDdchBRG
   1338925186305
   1598925186305
   15910825186305
   18010825186305
   19410825186305
   19413325186305
   21913325186305
   S1LL1L2
   300380386406
   400500506526
   500600606632
   650750756782
   800950956982
   1000115011561182
   1200140014061432
   1400160016061632
   1600180018061832

   RVK 3

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   RVK 3

   RVK

   ИМЕ

   133

   ØDe

   ДИЈАМЕТАР НА ГУМЕН ПРСТЕН

   (mm)

   3B-2A-3B

   N

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   (парч.)

   89

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   30

   Ød

   ДИЈАМЕТАР НА ОСОВИНА

   (mm)

   6306

   BRG

   ЛЕЖИШТЕ

   S1

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   500

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   600

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   606

   L1

   (mm)

   632

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   DeDdchBRG
   1338930226306
   1598930226306
   15910830226306
   18010830226306
   19410830226306
   19413330226306
   21913330226306
   S1LL1L2
   500600606632
   650750756782
   800950956982
   1000115011561182
   1200140014061432
   1400160016061632
   1600180018081832
   1800200020062032
   2000220022062232

   RVK 4

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   RVK 4

   RVK

   ИМЕ

   159

   ØDe

   ДИЈАМЕТАР НА ГУМЕН ПРСТЕН

   (mm)

   3B-2A-3B

   N

   ГУМЕНИ ПРСТЕНИ

   (парч.)

   108

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   40

   Ød

   ДИЈАМЕТАР НА ОСОВИНА

   (mm)

   6308

   BRG

   ЛЕЖИШТЕ

   S1

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   500

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   600

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   606

   L1

   (mm)

   632

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   DeDdchBRG
   15910840326308
   18010840326308
   19410840326308
   19413340326308
   21913340326308
   S1LL1L2
   500600606632
   650750756782
   800950956982
   1000115011561182
   1200140014061432
   1400160016061632
   1600180018061832
   1800200020062032
   2000220022062232