ЗЕМИ ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИ

  Добиј ценовник од VIRON на твојот е-маил
   ЗЕМИ КАТАЛОГ

   Добиј каталог од VIRON на твојот е-маил   Герланди

   DVG

   МАТЕРИЈАЛ НА ГЕРЛАНДА

   ЧЕЛИК

   ЗАШТИТА НА ГЕРЛАНДА

   ЦИНК-СПРЕЈ

   РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

   • ОД -40 °C ДО +120 °C

   СЕ КОРИСТИ ВО

   • ПРАШИНА
   • КАЛ
   • ВОДА

   ФУНКЦИЈА

   НОСЕЧКА ИЛИ ПОВРАТНА

   ПОЗИЦИЈА

   ВИСЕЧКА

   iQnet Quality

   КЛИЕНТИ ВО

   • Холандија
   • Австралија
   • Канада
   • Словенија
   • Данска
   • Германија
   • Австрија
   • Русија
   • Белгија
   • Шведска

   Песок

   Хемија

   Енергетика

   Рециклирање

   Цемент

   Руда

   МАКСИМАЛНА СТАБИЛНОСТ

   МАКСИМУМ РАБОТЕН ВЕК

   МИНИМАЛНА ВИБРАЦИЈА

   СОВРШЕН ДИЗАЈН

   ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ

   ЕКОЛОШКИ

   МАЛА ФРИКЦИЈА

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   DVG

   DVG

   ИМЕ

   108

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   S2

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   650

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   380

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   386

   L1

   (mm)

   406

   L2

   ДОЛЖИНА НА ОСОВИНА

   (mm)

   S2S3S5LL1L2
   65010001800380386406
   80012002000465471491
   1400530536556
   10001600600606632
   1200700706732
   750756782
   1400800806832
   1600900906932