ЗЕМИ ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИ

  Добиј ценовник од VIRON на твојот е-маил
   ЗЕМИ КАТАЛОГ

   Добиј каталог од VIRON на твојот е-маил   Само-Подесувачки Носачи

   DVX

   МАТЕРИЈАЛ НА НОСАЧ

   ЧЕЛИК

   ЗАШТИТА НА НОСАЧ

   ЦИНК-СИЛАТ

   РОТАЦИЈА

   10°

   РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА

   • ОД -40 °C ДО +120 °C

   СЕ КОРИСТИ ВО

   • ПРАШИНА
   • КАЛ
   • ВОДА

   ФУНКЦИЈА

   НОСЕЧКА И САМО-ПОДЕСУВАЧКА

   ПОЗИЦИЈА

   СТОЕЧКА

   iQnet Quality

   Клиенти Во

   • Холандија
   • Австралија
   • Канада
   • Словенија
   • Данска
   • Германија
   • Австрија
   • Русија
   • Белгија
   • Шведска

   Песок

   Хемија

   Енергетика

   Рециклирање

   Цемент

   Руда

   МАКСИМАЛНА СТАБИЛНОСТ

   МАКСИМАЛЕН РАБОТЕН ВЕК

   МИНИМАЛНА ВИБРАЦИЈА

   ОТПОРНИ НА ВОДА И ХЕМИКАЛИИ

   СОВРШЕН ДИЗАЈН

   ВИСОКОКВАЛИТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ

   ЕКОЛОШКИ

   МАЛА ФРИКЦИЈА

   ПРИМЕР ЗА ПОРАЧКА

   DVX

   DVX

   ИМЕ

   108

   ØD

   ДИЈАМЕТАР НА ЦЕВКА

   (mm)

   S2

   S

   ТИП НА НОСАЧ

   800

   B

   ШИРИНА НА ТРАКА

   (mm)

   471

   L

   ДОЛЖИНА НА ЦЕВКА

   (mm)

   1090

   Q

   (mm)

   1150

   E

   (mm)

   S2DLQE
   80010847110901150
   100013360012901350
   120015970015401600